Előljáróban

"Így van ez jól, mert ilyen a világ, a jótett elnyeri jutalmát, de eltelt pár év és nem érted, miért mondták ezt az egészet..."
Az oldalról röviden
Küldetés



"Nézem, lábujjhegyen csendben táncoló lélegzetét..."




Baráti kör



Nincs megjeleníthető elem

Videó csatornák

Friss topikok

  • vargasz: Pár sor még egy-két e-mail után: 1. Valójában nincsenek illúzióim. Vagy sikerül csinálni valamit,... (2010.09.22. 00:22) Hogyan lettem én Jobbikos?
  • vargasz: Julius Evola: Góg és Magóg "Minden magasrendű államkoncepció állandó szociológiai tétele az, hogy... (2010.09.21. 22:39) Góg és Magóg
  • vargasz: @pocpi: Nem zavarás ez, de persze Neked is igazad van. Nem rég beszéltem az anyukájával és Ő mondt... (2010.07.21. 18:32) Replika: Ima
  • vargasz: www.youtube.com/watch?v=-5F470vF0rs "||: Ne félj, mert megváltottalak, Neveden szólítottalak, Kar... (2010.07.21. 12:22) Lidák Tamás úrtól

Címkék

1998 2001 (1) 2004 (4) 2006 (8) 2007 (3) actus (1) advent (1) ady endre (1) ágoston balázs (11) ágoston dániel (1) alkotmánybíróság (1) államforma (2) anna (1) antoine de saint exupéry (1) apostoli királyság (1) ateizmus (1) axa (1) az idő urai (1) bánréve (1) baranyi tibor imre (1) barátok (5) bencsik andrás (1) bombahír (1) boon (1) civilház (3) contra (1) csurka istván (2) demokrácia (2) dialógusok (2) dühös vagyok (1) eger (1) ellenkultúra (1) emléktúra (1) esély (1) eurázsia (1) európai unió (4) facebook (1) felvidék (1) feminizmus (5) fidesz (11) foci (1) gáza (1) góg és magóg (1) google (1) gyereknap (1) hamvas béla (1) hangony (3) hangonyi civilhaz (2) hangony se (1) hegyalja (2) herkules (1) hobo blues band (1) holokausztipar (2) honvédség (1) horoszkóp (3) horthy miklós (1) huliganizmus (1) ikszt (4) ima (1) in memoriam (1) izrael (3) jobbik (7) juhász gyula (1) julius evola (3) katolicizmus (1) képzelt város (1) kereszténység (1) kovács ákos (1) küldetés (1) külügyminiszter (1) külügyminisztérium (1) kutyák (1) kvantummechanika (1) lapszemle (1) lászló andrás (2) lázár jános (1) lelkek (1) lukács laci (1) magánnyugdíjpénztár (1) magyarország (3) magyar hírlap (1) magyar nemzet (1) martonyi jános (1) microsoft (1) miép (1) mircea eliade (1) mszp (6) nagy testvér (2) napló (46) németh zsolt (2) nőnap (3) norman finkelstein (1) oktatás (1) orbán viktor (3) oroszlan (1) országgyűlés (3) összefogás hangonyért egyesület (1) otp (1) ovb (1) palesztina (1) pálinkafőzés (1) posta imre (1) pozsonyi ádám (2) pszeudo ezotéria (1) rakamaz (2) rené guénon (3) replika (1) schmitt (1) skorpio (1) sport (1) sportnap (1) szdsz (3) szentesi zöldi lászló (1) szerbia (1) szerelem (4) téveszme (1) thy catafalque (1) tisztán a cél felé (1) torockai laci (1) tóta w (1) trianon (1) tv2 (1) usa (1) választások 2010 (1) valentin nap (1) vallás (1) vass krisztián (2) vay miklós (1) versek (5) videó (13) vm (1) vona gábor (4) wass albert (2) watch my dying (2) zagyva györgy gyula (2) Címkefelhő

Levél az egykori Szentesi Zöldi Lacinak

vargasz 2010.04.09. 23:26


Így az elején szögezzük le, hogy sokkal tartozom neked! Hiszen annak köszönhetően nem lettem újságíró, hogy 2003-ban megismerkedtem veled. Talán emlékszel még erre az egri Vadászkürtben történt borozgatásra, ahol velem és Zagyva György Gyulával (aki most a Jobbik országos listáján a 10. helyen szerepel) beszélgettél órákon át egy egri előadásod után, amit mi szerveztünk. Aztán pár héttel később neked köszönhetően két hetes gyakorlaton vehettem részt a Magyar Nemzet külpolitikai rovatánál, amikor rá kellett döbbennem, hogy Magyarországon nem lehetsz újságíró, amennyiben nem hordozod valamelyik párt zászlaját. Nem is lettem az, és nyugodt lelkiismerettel mondhatom, hogy szerencsére! Ezért a mai napig köszönettel tartozom!
Jobbról át! című írásod még március 8-án jelent meg a Magyar Hírlap hasábjain, de csak most jutottam el odáig (mivel a munkám fontosabb attól, hogy ilyenekkel foglalkozni tudjak), hogy megosszak az álláspontoddal kapcsolatban egy-két gondolatot.
Tudod Laci, ismersz sokunkat erről az oldalról és Te is tudod, amit mi is Rólad. Ugyanolyan tisztességes emberek vagyunk, mint amilyennek Téged is tartottunk eddig. Azért csak eddig, mert te már írásod legelején általánosítasz, és minden jobbik szavazót egy kalap alá veszel azokkal a névtelenül fórumokon írogató jobbikosokkal, akiktől elhiheted nekem, hogy az én hátamon is feláll néha a szőr. De az általatok nagy becsben tartott demokrácia már csak ilyen. Így működnek sajnos a pártok, mindenki beszélhet és irkálhat össze-vissza mindenről a nagy szabadosságnak köszönhetően. Még Ti is ott a Magyar Hírlapnál. Azért írom azt, hogy általatok, mert mi azért vagyunk még ezen az oldalon sokan, akik semmiféle demokratikus bohóckodásba nem hiszünk. Azonban azért álltunk mégis a Jobbik mellé, mert náluk tapasztaljuk egyedüliként azt, hogy egy olyan világ alapköveit tudják letenni, ami az ember szellemi és lelki „fejlődésének” nem áll az útjában. Nem mondom, hogy támogatja, de legalább nem hátráltatja azt.
Persze azon sem kellene csodálkoznod, hogy zsidóznak, esetleg cigányoznak titeket. Ha emlékeim nem csalnak, nem a Jobbik kezdte a sárdobálást. Nem Vona Gábor volt az, aki fel akarta pofozni mondjuk a Fideszt és nem ő nevezi a Fidesz szavazóit tetveknek, ahogy kedves munkatársad. Nem érzel itt árnyalatnyi különbséget?
Egyszer le kell már írni, igen Laci, hogy ti évek óta hordjátok össze az ostobaságaitokat, és üzengettek nekünk a nagy Budapestről. Gyere le barátom ide a végekre, mondjuk ebbe az Ózd melletti kisfaluba, ahol én is élem mindennapjaimat, és tölts el itt heteket, esetleg hónapokat. Rögtön rájönnél, hogy amíg nem lesznek laktanyák ezen és az ehhez hasonló vidékeken, hanem a rendőröket csak járőrözni küldözgetik ki órákra, semmiféle javulás nem lesz a közbiztonságban. Amit a Bayer meg összehord, hogy miből, hát pontosan abból, amiből Ti a rendőrséget akarjátok megerősíteni! Aztán írod, hogy nem az Árpád-sávos, hanem a piros-fehér-zöld ma a magyar emberek zászlaja, amire én annyit mondok, hogy miért ne lehetne mindkettő? Látszik, hogy Vona előadásokat sem hallgatsz sűrűn, mert pontosan azt írod, amit a Jobbik már nagyon régóta sulykol, hogy a multikkal le kell ülni tárgyalni, és csak azokat kell elzavarni, akikkel nem lehet megegyezni. Akiknek fontos a haza és a nemzet, azok nem foglalkoznak azzal, hogy ki mióta művel itt nemzeti újságírást, ahogy te nevezed, mert tesz rá magasról, ha az egyre igénytelenebb és simán lehülyézi egy radikális nemzeti párt híveit.
Kedves Laci és fideszes szimpatizánsok! Most miért érdekel titeket ennyire, hogy Vona ejtette a Magyar Gárdát? Ami egyébként sem igaz, de kétlem, hogy ez most foglalkoztatná is többségeteket. Nehogy már azt várjátok, hogy a radikális szavazók majd a Viktorra szavaznak! Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan! Most pedig vessétek össze nyugodtan a Jobbik országos listájának jelöltjeit az általad írottakkal Laci! Mert tudod, rengeteg olyan embert látok ott, aki az utolsó forintjait is a haza és nemzet szolgálatába állította egész életében, és nem kapott ezért fizetést, mint ahogy te is, hanem becsületből tette.
Oroszországról pedig annyit, hogy nem egyszer és nem kétszer elmondta már Vona, hogy mint piacra tekint Oroszországra és egy esetleges stratégiai szövetségesre, ha történelmi konfliktusainkat félre tudjuk tenni. Azt is mondta már, hogy semmiképp sem tagadja a szocializmus bűneit. De ajánlom elolvasásra a Jobbik programjának, 72.oldalán kezdődő, Helyünk a világban című fejezetét.
Ami pedig főleg elgondolkodtató, hogy te is azon kezdtél el sopánkodni, hogy a Jobbik miatt hüledezik fél Európa. Kit érdekel egy olyan Európai Unió, ami egy amerikai mintára szerveződött Európa? Egy massza, amiben már minden van, csak éppen a gyökereit tagadta meg!
Kedves Laci! Minden fideszesnek, aki felhívott eddig azt mondtam, amikor biztosítékot kértek, hogy nincs biztosíték, mert nem tudhatjuk, hogy ezek a fiatalok mennyire részegednek majd meg a hatalomtól, és mennyire jutnak majd a bólogató MIÉP, vagy a Fidesz sorsára. Majd meglátjuk, de eddig minden jel azt mutatja, hogy bennük lehet bízni, mert nem liberálisoktól jött politikai kalandorokkal van dolgunk, akik 20 évvel ezelőtt kivonultak a parlamentből, amikor egy perces néma csenddel emlékeztek Trianon 70. évfordulójára. Ők a kezdetek óta nyílt és tiszta lapokkal játszottak, ha ezek a lapok, sokatoknak nem is tetszenek! Ja, hogy Orbánék akkor még fiatalok voltak! Laci, már tizenkét éves koromban megborzongtam ha Trianonról hallottam, mert ez nem fiatalság, neveltetés kérdése. Láthattuk is 1998 és 2002 között, hogy kutyából nem lesz szalonna. Egy nemzeti mázzal leöntött országban éltünk, ami tény, hogy sokkal jobb volt az elmúlt nyolc évnél, de valódi változást nem akart és nem is hozott. A hozzád hasonló becsületes és jó érzésű embereket pedig csak sajnálni tudom, bár Te azok közé tartozol, aki valószínűleg megél ebből. Mert tudod, mi ezért nem kapunk pénzt, mi adunk és mi csak kis pontok vagyunk hozzátok nagyokhoz képest. Mi csak egy nyugodt országban akarunk emberként és magyarként élni. Ugye gondolhatom még mindig úgy, hogy ti is Laci?

Címkék: magyar hírlap magyar nemzet fidesz napló jobbik zagyva györgy gyula szentesi zöldi lászló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hattalalmodik.blog.hu/api/trackback/id/tr282162450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása